Har du spørgsmål? Ring på

28 12 49 19 Kontakt os » Læs mere om os »

Efterisolering i Gråsten

​Efterisolering af hulmur, tag, loft og gulv

Hos Tømrergården ved Sønderborg nær Aabenraa Kommune tilbyder vi alle former for efterisolering såsom af hulmure, lofter og kravlekældre. Vi udfører gerne termografering med infrarødt kamera for at finde eventuelle varmetab, før vi kommer med forslag til efterisolering.

Lavere varmeregning og bedre indeklima ved efterisolering

​Der kan være mange årsager til at få efterisolereret sit hus, men det handler altid om at spare penge på varmeregningen. Dertil kommer et bedre indeklima. Efterisolering handler med andre ord ikke kun om økonomi, men besparelsen på varmeregningen er det, som får det til at hænge sammen økonomisk.

Mange ældre huse har ikke en tilstrækkelig isolering, og endnu ældre huse har måske end ikke en hulmursisolering. Der kan i det hele taget være mange steder at tage fat med en efterisolering.

Det kan for eksempel være skunkrum, loftet, taget og hulmuren samt under gulvet, hvis der for eksempel er en kravlekælder.

Vi har mange års erfaring med byggeri og isolering, og vi har altid lagt stor vægt på god kvalitet i både arbejdet og materialerne. Samtidig lægger vi vægt på at have dygtige medarbejdere. Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri.

Hvad koster efterisolering?

Prisen afhænger naturligvis af omfang og placering af isoleringen, men til gengæld holder det resten af husets levetid. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en isoleringsopgave.

Du kan ringe på telefon 28 12 49 19 for af aftale nærmere eller for at stille spørgsmål. Du kan også skrive til os på post@peterveng.dk.