Energirenovering og energioptimering

Listen over tømreropgaver, vi kan udføre for dig, er lang. Den tæller alt fra de mindre installationer og renoveringer til større byggeprojekter.
Læs om nogle af vores gængse arbejdsopgaver nedenfor, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker, at vi kommer ud på en uforpligtende besigtigelse.

Derfor bør du investere i energirenovering

Som boligejer i Danmark har du gode muligheder for at spare mange tusind kroner på varmeregningen hvert eneste år. Med en energirenovering eller energioptimering af vinduer, døre eller taget på dit hus, kan du nemlig mindske energiforbruget betydeligt.

Gamle vinduer, døre og tag kan alt sammen sætte sit præg på el- og varmeregningen. Det samme kan et dårligt isoleret hus. Du kan derfor med god grund overveje en energirenovering. Med vores ekspertise og mange års erfaring er vi i stand til både at rådgive og vejlede dig på vej mod en bedre el- og varmeøkonomi.

Der er mange gode grunde til at investere i energioptimeringer i hjemmet. Her får du 4 af de vigtigste:

 

Spar på energien

Lorem ipsum is simply free text dolor sit amet, consectetur notted adipisicing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua lonm andhn.Lorem ipsum is simply frhee texgt.

Tømmeropgaver

Listen over tømreropgaver, vi kan udføre for dig, er lang. Den tæller alt fra de mindre installationer og renoveringer til større byggeprojekter

Energirenovering

Som boligejer i Danmark har du gode muligheder for at spare mange tusind kroner på varmeregningen hvert eneste år.

Kontakt

Kontakt os for et prisoverslag på et nyt tag, eller et udkast til, hvordan man kan forbedre energibesparelsen i dit hjem.

Din lokale tømrer

Samlet 175 års erfaring

175 års erfaring og et bredt kendskab til tømrerfaget sikrer dig et grundigt, professionel og veludført stykke arbejde – hver gang.

g

Erfaren tømrer i Gråsten

Tilfredse kunder

Godt håndværk og høj kvalitet

}

Uforpligtende tilbud

Peter Vang

Færdige projekter

Gode ideer

Tilfredse kunder

Vi tilbyder:

Lorem ipsuym doylor sit amett, cons ectetur elit. Vestibulum nec odios Suspe ndisse cursus mal suada faci lisis.

Nyt tag

Lad os hjælpe dig med dit nye tag. Vi er dygtige tagdækkere, der udover at lægge taget er i stand til både at reparere og restaurere dit eksisterende tag. Bestil et tagtjek, og lad os hjælpe med en vurdering af, hvad der er den bedste løsning for dig.

Læs mere –

Energirenovering og termografi

Ønsker du at optimere energiforbruget derhjemme, hjælper vi gerne med både rådgivning, vejledning og forbedring. Vi hjælper med at spotte potentiale for energibesparelser og kommer med forslag til, hvordan du kommer i mål med dem.

Læs mere –

Nye vinduer og døre

Trækker det derhjemme? Med vores mange års erfaring indenfor tømrerfaget er vi i stand til at varetage alle slags opgaver, der har med renovering og montering af både vinduer og døre at gøre. Læs nærmere, eller få et uforpligtende tilbud.

Læs mere –

Tømrerarbejdet kommer i mange former og størrelser, og der findes et hav af forskellige tømreropgaver. Finder du ikke den service, du søger på listen, betyder det ikke, at vi ikke kan være behjælpelige. Kontakt os gerne, med hvilken som helst tømreropgaveforespørgsel, du måtte have.  

Vi udfører tømrerarbejde i Gråsten og omegn.

Få et uforpligtende tilbud fra din lokale tømrer i Gråsten

Hvad enten du har brug for et prisoverslag på et nyt tag, et udkast til, hvordan man kan forbedre energibesparelsen i dit hjem eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os på enten tlf. 28 12 49 19 eller skriv til os her

Er det et større byggeprojekt, kommer vi også gerne ud og tager et kig hos dig. Her vil det typisk være nemmere både at komme med forslag til forbedringer og mulige tilbygninger.

Kontakt

Ring til os på

Adresse

Bomhusvej 13
6300 Gråsten

Skriv til os på