Energirenovering og energioptimering

Derfor bør du investere i energirenovering

Mindsk energiforbruget

Alle taler om energikrisen! Tømrergården gør noget ved den! Som boligejer kan du spare mange tusind kroner på varmeregningen hvert eneste år. Med en energirenovering eller energioptimering af vinduer, døre eller taget på dit hus, kan du nemlig mindske energiforbruget betydeligt. 

Gamle vinduer, døre og tag kan alt sammen sætte sit præg på varmeregningen. Det samme kan et dårligt isoleret hus. Du kan derfor med god grund overveje en energirenovering. Med vores ekspertise og mange års erfaring er vi i stand til både at rådgive og vejlede dig på vej mod en bedre varmeøkonomi.

energivejlederen

Certificerede energivejledere

Vi er certificerede energivejledere, uddannet på Teknologisk Institut. Som energivejledere er vi specialister i udførelse af bygge- og installations­tekniske energi­renoveringer.

Vi giver dig gerne en uforpligtende helheds­vurdering af din bolig og vejleder dig om hvilke tiltag, der vil give dig de største energi­besparelser. Det gør vi blandt andet ved af udføre en termografi, som kan afsløre mangelfuld isolering af en bygning og kuldebroer. Kontakt os her.

mand fuger vindue

Se her, hvordan vi kan hjælpe dig med energiforbedringen af dit hus

Spar på energien

Der er mange gode grunde til at investere i energioptimeringer i hjemmet. Her får du 4 af de vigtigste:

Bedre indeklima

Med en energirenovering eller -optimering har du mulighed for at forbedre både lysforhold, luftkvalitet, temperatur og støjniveau, hvilket vil resultere i et bedre indeklima.

 

Øget værdi af din bolig

Investerer du i en energirenovering, investerer du i din bolig. Og dette vil smitte af på salgsværdien.

 

l

Færre udgifter

Nye vinduer, en tættere dør eller et nyt og bedre isoleret tag kan alt sammen medvirke til, at dine energiudgifter falder betydeligt.

Det er godt for miljøet

Et lavere energiforbrug vil i de fleste tilfælde betyde en lavere drivhusgasudledning.

 

Om du vælger med pengepungen, klimahjertet eller dem begge, er op til dig. Vi hjælper gerne med din energirenovering uanset hvad.

Bestil en gratis termografi af dit hus

Hjælp til tilskud til energirenoveringer

Man kan i Danmark søge om tilskud til energirenoveringer og -optimeringer. Det betyder, at du kan få en økonomisk hjælpende hånd, samtidig med at du mindsker energiudgifter. Er du i tvivl om, hvorledes du kan få tilskud til din energirenovering, hvordan du ansøger eller noget helt tredje, henviser vi gerne til vejledning.

Du altid velkommen til at kontakte os på enten tlf. 28 12 49 19 eller via vores kontaktformular.