Har du spørgsmål? Ring på

28 12 49 19 Kontakt os » Læs mere om os »

Termografi i Gråsten

Termografi lokaliserer varmetab i boliger og bygninger

Hos Tømrergården ved Sønderborg nær Aabenraa Kommune tilbyder vi termografi med infrarødt termografisk kamera. Termografi går ud på at måle temperaturudsving ved hjælp af varmestråling (infrarød stråling). Formålet er at lokalisere varmetab såsom kuldebroer og utætheder i ejendomme, boliger og lignende.

Hurtigt og billigt at finde varmetab med termografi

​Termografi har vundet stor udbredelse inden for byggeri og renovering, fordi bygningstermografering er en nem, effektiv og billig måde at undersøge varmetab i en ejendom eller i en bolig. Det gælder især kuldebroer, som kan være vanskelige at finde.

​Det termografiske billede bliver farvelagt med forskellige farver, som viser, hvor høj temperaturen er i hvert punkt. Termografisten kan selv bestemme, hvilket temperaturintervaller de enkelte farver skal have. Formålet er at få et overblik og at finde udsatte områder.

Vi har mange års erfaring inden for byggefaget, og vi lægger stor vægt på kvalitet samt vores dygtige medarbejdere.

Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning i forbindelse med termografi, således I kan tage de rette valg af efterisolering, når I har fået et overblik over eventuelle varmetab i ejendommen.

Hvad koster termografi?

Prisen afhænger naturligvis af bygningens størrelse og af byggeåret, men prisen ligger typisk omkring 1.000 eller 2.000 kroner. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på at tage termografiske billeder.

Du kan ringe til os på telefon 28 12 49 19 for at aftale nærmere eller for at stille spørgsmål. Du kan også skrive til os på post@peterveng.dk.